|
Добър ден, Онзи ден обещах на Bobby да му дам няколко предложения на скайпа, но не ми остана време за жалост. Относно рекламите: Мисля, че профила във Фейсбук е достатъчна реклама. Ако някой желае, може да си сложи линк към сайта в Скайпа или някъде другаде. (ако желае) Относно новите теми и раздвижването на форума: Забелязах нещо в обявите, хората пускат обява и повече не влизат. Да оставят, телефон, но не оставят почти никаква информация за това което продават (по специално аквариуми). Това за мен си е нещок ато рекламен трик. Профавам това, ма се обади да ти каже подробностите. Ако може Arsenal да направи специално темите за аквариуми (когато са в секция продажби) поне основните характеристики да се въвеждат. В смисал, ако не въвъдеш определени характеристики, да не може да пуснеш тема. И може да се измисли, нещо за влизането на тези потребители които пускат обяви във форума и зачезват. Примерно да си обновяват темата на 1 седмица или нещо от сорта, иначе темата им ще бъде премахната. За раздвижването сега. Може в една от Секциите да направиме темички за по-отглежданите рибки (Гупи, Хелери, Скаларии, Трихогастери и т.н.) и да се опише от някоя книга първо за отглеждането на дадена риба (къде се среща, с какво да се храни, при каква температура, начини на развъждане и т.н.) И след това вече да се опише от някой който ги отглежа и го прави добре. И във всяка такава тема да се задават въпросите за дадения вид, Болести, лечение и т.н.
Това което написах си е голямо вмешателство във форума на Arsenal. Ако му допадне, може да го направи, ако ли не остава си едно мнение на един потребител.
лек ден за сега
Едит: Хубаво е да се слагат снимки на рибите (ако се направи това което предложих) Мъжки и Женски екземпляр. (може от интернет, може и някой да си снима своите собствени. Другото което може да се направи същото и с Растенията. Аз лично не знам името на нито едно от моите растения и със снимка ще ми е много по-лесно да се ориентирам.
|